Cal Trasquet

Hostal Rural

Solsones

Logo del Solsones Google+ Facebook

Registre Turisme de Catalunya  HCC-000773

Turisme, rural, Solsones, Cases, rurals, Pensions, Cardona, Allotjament, Hostals, Hotels, baratos, casa, habitacions, Navès, Montmajor,

Castellano
Francés
Inglés

Sortint de Manresa, circulant per la C-55 direcció a Súria–Cardona– Solsona i passat el Km-61, trobareu el desviament de la carretera B-420 amb direcció a  Berga–Montmajor. Una vegada en la B-420 i transcorreguts uns 7 Km trobem el desviament de Gargallà, just davant d'un restaurant. Seguim direcció Sorba–Vilandeny. A Vilandeny hem de seguir la pista forestal direcció Serrabadal.   En 1,3 Km es troba la Masia de Cal Trasquet.

Si es decideix venir en transport públic i havent quedat prèviament, podem recollir als nostres clients a la població de Cardona i retornar-los a l'estació d'autobusos el dia de la seva marxa. Tot aixó de forma gratuïta.

Si no es disposa de vehicle propi es pot llogar un cotxe. D'aquesta manera es té la llibertat de moviments necessària per a fer visites i excursions per la Comarca i voltants. Les empreses de lloguer de cotxes disposen d'un servei de contractació a Internet amb grans ofertes, aptes per a totes les butxaques.

A continuació, facilitem unas sèrie d'enllaços d'Internet que de bon segur, poden ser d'utilitat en ambdós casos.

LLOGUER DE COTXES

http://www.pepecar.com     http://www.avis.es     http://www.hertz.es             http://www.easycar.es

  TRANSPORTS PÚBLICS  

  http://www.alsa.es/


Ver mapa más grande

COORDENADAS GPS

Longitud: 1ª  41’ 23.59’’  Latitud: 41ª 59’ 18.20’’